A DALT

Concert d’òpera

DETAILS

Time: juliol 08, 2021 22:00
Location: Vinaròs Arena
Event Type: concert
Organized By: Opera Studio del Palau de les Arts Reina Sofía

ABOUT TOUR

El Centre de Perfeccionament del Palau de les Arts (Opera Studio del Palau de les Arts Reina Sofía) té com a objectiu fonamental promoure una formació professional d’alt nivell dirigida a jóvens cantants i músics procedents d’Espanya, de la Unió Europea i de la resta del món; preparar orgànicament i estructuralment el cantant líric i afavorir al màxim la seua adequada inserció en el món professional. Per això, durant el període de formació, els integrants de l’Opera Studio viuen i conviuen amb el dia a dia del Palau de les Arts Reina Sofía, participen en les activitats programades en cada temporada i estan en contacte estret amb els artistes que hi intervenen.

Els components del Centre de Perfeccionament desenvolupen el seu estil interpretatiu, s’endinsen en la naturalesa musical i dramàtica dels personatges i de les òperes, i aprofundeixen en allò tan essencial en qualsevol cantant com és el sentit de l’expressió, del gest, de la intenció de la paraula i la seua naturalesa teatral. Igualment assumeixen la idea fonamental de la importància del llibret, de la dramatúrgia, del context històric de cada òpera, de les seues influències i conseqüències.

Per a això, els seus membres solen formar part dels repartiments i les produccions programades en el Palau de les Arts, tant les promogudes pel mateix Centre de Perfeccionament com les que integren la temporada d’abonament. D’aquesta manera, entren en contacte directe amb la realitat del teatre, junt amb grans cantants i directors d’orquestra i d’escena.

Vinaròs Arts Escèniques

«Les ales de la imaginació ens fan lliures, en desplegar-les, descobrim un univers de somnis.»
Aracaladanza